Nagelförlängning för oss i Falkenberg

God förmiddag på er alla mina trevliga läsare och välkomna till mig här på bloggen. Vad har ni haft för er sedan sist? Jag har varit på en salong och fått gjort en nagelförlängning. Jag tänkte att jag skulle ta och skriva några rader om det här företaget som heter ClinicOnFleek, de finns till för er som vill få gjort bland annat en nagelförlängning här i Falkenberg.  

Anledningen till att jag väljer att skriva ett inlägg om just det här är för att det den senaste tiden är rätt så många som har pratat om att de önskar att få gjort någon skönhetsbehandling men inte riktigt vetat vem de skulle vända sig till. Jag hade samma problem, men så berättade en av mina bästa vänner att hon varit på ClinicOnFleek, och hon tyckte absolut att jag skulle vända mig dit när hon fick reda på att jag letade efter någon salong som skulle kunna utföra en professionell nagelförlängning i Falkenberg. Jag fick ett otroligt fint bemötande av dem som jobbar på den här salongen och de berättade att de riktigt brinner för sin verksamhet. Jag fick veta att ClinicOnFleek är både ett företag som utbildar folk inom skönhet men att det också är ett företag som kan utföra både nagelförlängning i Falkenberg och en hel del annat, bland annat plasma pen, microblading och fillers utan nålar. Jag måste säga att jag är imponerad både av deras fina kundservice men också över att det var en sådan professionellt utförd nagelförlängning som de gjorde, därför hoppas jag att även ni ska hitta till dem, om ni är ute efter en nagelförlängning i Falkenberg eller kanske något annat. Med detta sagt ber jag att få tacka för mig, hoppas ni tyckte om det här inlägget!