Nicks Städ & Fönsterputs

Hej och god eftermiddag på er så här mitt i mörkaste december. Jag hoppas att alla mina läsare har det bra och att ni kommer att få en fin jul och så småningom ett riktigt gott nytt år. Men det är drygt en vecka kvar tills nyår och innan dess kommer det nog att hinnas med ett och annat inlägg. Idag ska jag prata med er om ett företag som heter Nicks Städ & Fönsterputs. Det här företaget erbjuder städservice i Örebro bland annat, och jag har fått hjälp av det här företaget för någon vecka sedan. 

Jag tyckte att det var ett väldigt bra företag och därför vill jag lite mer specifikt ta och tipsa er om dem här idag. Det finns säkert flera av er som har funderat på att ta hjälp av någon städfirma, och nu när jag har personlig erfarenhet av dem så tycker jag absolut att ni ska ta kontakt med dem ifall ni behöver städhjälp. De ägnar sig som sagt åt städservice i Örebro, men det går även att anlita Nicks Städ & Fönsterputs i Karlskoga, och precis som man hör på det här företagets namn, så går det även fint att anlita dem för fönsterputs. Jag har inget att klaga på utan tvärt om, jag är verkligen imponerad över hjälpen som jag fick av dem och att deras priser är förhållandevis låga. Nu hade jag inte tänkt att prata så mycket mer om det här, men självklart tycker jag att ni som är intresserade av att få hjälp inom städservice i Örebro eller Karlskoga ska ta och höra av er till dem. Ha det nu jättefint allesammans tills vi hörs igen!